torstai 25. heinäkuuta 2013

Pyöriä

Esikoinen sai kohtapuoliin alkavaa eskaria silmälläpitäen tarpeellisen trikoopaidan ja hupparin (isänsä hupparin jämäpaloista). Trikoopaitoja pitäisi tehtailla enemmänkin, jätkänpätkä on venynyt pituutta lomalla.



Paidan kaava on Ottobresta 4/13. Koko 122 cm ilman samavaroja. Hihansuut tein ohjeesta poiketen kaksinkertaisiksi ja korsietlin samoilla napeilla, joita käytin kaula-aukossakin. Pääntie on ajatusvirheen johdosta toteutettu hiukan mielenkiintoisella tavalla. Kankaana on ihanan ohut raidallinen Noshin jerseytrikoo ja harmaa Triteksiltä. Napit miehen mamman perikunnan talon vintiltä. Hintaa materiaaleille tuli ehkä 6€.

 
Myös hupparin kaava löytyy lehdestä 4/12. Kokona sama 122 cm, tällä kertaa kapeilla saumavaroilla. Pääntiestä tuli makuuni liian suuri, olisinkohan unohtanut siitä saumavarat? Kangas on Majapuun harmaata joponeulosta. Tilasin sen miehen hupparia varten, tämä on vain jämäpalan hyötykäyttöä. Vihreä on EK:n puuvillakankaan jämiä ja hupun vuori samaa kuin paidassa. Materiaalien hinta n.10€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti